STINDZINOŠI FOTO: “Kaušanas sezona” Latvijas zvēraudzētavās. Ar vājiem nerviem neskatīties!

https://www.facebook.com/Ulubele/

Tieši šobrīd Latvijas zvēraudzētavās ir kaušanas “sezona” – katru dienu tiek nogalināti tūkstošiem dzīvnieku. Kopumā šogad Latvijā nogalinās vairāk nekā 500 000 dzīvu būtņu kažokādu ieguvei, atgādina dzīvnieku patversmē “Ulubele” un biedrībā “Dzīvnieku Brīvība”, kas 30. novembrī rīkoja protesta gājienu.

“Aplūko fotoattēlus. Zvēraudzētāji savu biznesu sauc par humānu. Vai vari tam piekrist? Lai apturētu šo nāves industriju, nepieciešami likuma grozījumi. Vairāku gadu pārejas posms būs pilnībā pietiekams, lai strādājošie atrastu jaunu darbu, uzņēmēji izvēlētos citu biznesu un Latvija varētu atstāt kažokādas pagātnē.

Taču tas nenotiks bez tava atbalsta. Tāpēc 30. novembrī notika gājiens par dzīvniekiem, lai parādītu, ka Latvijas sabiedrība ir empātijas un cieņas pret dzīvību pusē!”

Šodien Rīgā notika dzīvnieku aizstāvības akcija “Gājiens par dzīvniekiem: kažokādas pagātnē”, aicinot Saeimu pieņemt kažokzvēru audzēšanas aizliegumu Latvijā. Kā novēroja LTV, gājienā pulcējās cilvēki ar košiem plakātiem un dzīvnieku maskām, līdzi ņemti arī mājdzīvnieki – suņi, fretkas.

Biedrībā norāda – sociālā aptauja parāda, ka 65% Latvijas iedzīvotāju uzskata par nepieņemamu dzīvnieku audzēšanu kažokādu ieguvei.

Pievienot komentāru